‘n Kriminologiese ondersoek na die belewenisse van motorvoertuigbestuurders wat padwoede openbaar (Afrikaans) - Bezuidenhout, Christiaan (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Criminology))--University of Pretoria, 2007.