E.K.K. Matlala : Mongwadi Wa Ditaodišo Tša Mathomo Tša Sepedi (Sepedi) - Mojalefa, M.J. (Mawatle Jeremiah), 1948- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (African Languages))--University of Pretoria, 2008.