Die vakbondverteenwoordiger as bevorderaar van sosiale dialoog in die arbeidsituasie in 'n aantal uitgesoekte skole (Afrikaans) - Davies, E.H. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2009.