'n Ondersoek na die problematiek van inligtinggeletterdheid by die gehoorgestremde persoon in Suid-Afrika (Afrikaans) - Britz, Johannes J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Library Science))--University of Pretoria, 2007.