Die gebruik van storytelling en die interaksie tussen sprokies en musiek as uitgangspunt vir 'n interdissiplinere musiekblyspel in die seniorfase (Afrikaans) - Potgieter, H.M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M Mus (Music Education))--University of Pretoria, 2000.