Die howe se benadering tot die metode van betaling en die toepassing van die aedilisiese aksies by inruiltransaksies (Afrikaans) - Lotz, D.J. (Dirk Johannes) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2010.