Die vertaling en ontwikkeling van sinsmateriaal vir die evaluasie van spraakpersepsie by Xhosa-sprekendes (Afrikaans) - Soer, Maggi E. (Magdalena Elizabeth) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Communication Pathology))--University of Pretoria, 2007.