“Spiritualiteit : ’n toelogiese paradigma” (’n Sistematiese teologiese verantwoording) Die teologiese paradigma - spiritualiteit - as geloofsintese in religieuse dogmatiese en filosofiese konteks - Veldsman, Daniel Petrus (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA(Theol))--University of Pretoria, 2011.