Effek van 'n kleinspier-ontwikkelingsprogram op die motoriese vermoë van ABET-leerders (Afrikaans) - Van Wyk, Johannes G.U. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Human Movement Science))--University of Pretoria, 2005.