Die verband tussen die kundigheid van finansiële komitees en die aanwending van skoolfonds in Suid-Afrikaanse openbare skole (Afrikaans) - Van Rooyen, Jean Wilhelm (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2009.