Die rol van die Suid-Afrikaanse Lugmag in die bomwerper-vliegtuig-taktiek van die geallieerde lugmag in Noord-Afrika, 1941-1943 (Afrikaans) - Heidenrych, D.H. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2010.