Verpleegsters werksaam in staatshospitale in Noordwes se persepsie van die oudiologiese manifestasies van MIV/VIGS in die pediatriese populasie (Afrikaans) - Tesner, H. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MCommunication Pathology)--University of Pretoria, 2008.