Die impak van die afsterwe van 'n huweliksmaat op die werksprestasie van die agtergeblewe eggenoot as werknemer (Afrikaans) - Taute, Florinda M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Employee Assistance Programmes))--University of Pretoria, 2008.