Die invloed van die werksomstandighede van hoërskoolonderwysers op hulle houding teenoor hulle werk en hulle motiveringsvlak - Heystek, Jan (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Leadership))--University of Pretoria, 2006.