Die gelofte van 16 Desember 1838 : die herdenking en betekenis daarvan, 1838 tot 1910 (Afrikaans) - Ferreira, O.J.O. (Ockert Jacobus Olivier), 1940- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MHCS)--University of Pretoria, 2004.