‘n Dinamiese assesseringstegniek van invraging by die gebruik van projeksieplate met kinders (Afrikaans) - Bouwer, A.C., 1946- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2007.