’n Prakties Teologiese studie vanuit ‘n gemeentebouperspektief om die uitwerking te bepaal van die “40 dae Doelgerigte Lewe” van Rick Warren as hulpmiddel in die Hervormde gemeentes van die Ring van Klerksdorp ten einde hulle bestaansdoel te ontdek (Afrikaans) - Nel, Malan (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Theology) : Practical Theology)--University of Pretoria, 2008.