Van dorpsplein tot kansel : ‘n prakties-teologiese ondersoek na die invloed van huisbesoek op die prediking (Afrikaans) - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Theology) : Practical Theology)--University of Pretoria, 2008.