Die ondersteunende rol van die maatskaplike werker aan die jeugwerker wat met die adolessent in kerkverband werk (Afrikaans) - Spies, Gloudien M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Research))--University of Pretoria, 2006.