Die invloed van adolessensie op die huweliksbevrediging van die ouers in die vroeë middeljare : 'n maatskaplike werk perspektief (Afrikaans) - Prinsloo, Christina Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Social Work))--University of Pretoria, 2006.