'n Staatkundige ontleding van geselekteerde standpunte tydens die grondwetlike onderhandelingsprosesse in die Republiek van Suid-Afrika : 1992-1996 (Afrikaans) - Muller, Marie Eloise (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Political Science))--University of Pretoria, 2007.