Die moontlike uitwerking van groepgebaseerde dramaterapie op die selfagting van die kind met leerhindernisse (Afrikaans) - Bester, Suzanne (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2010.