Ekologie en Sending : op weg na ‘n ekologiese sending-benadering in ‘n postapartheid Suid-Afrika (Afrikaans) - Kritzinger, J.J. (Johan Jakob) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD)--University of Pretoria, 2010.