Die resepsie van Anna Rudolph se Afrikaanse kinderliedere deur Afrikaanssprekers (Afrikaans) - Van der Mescht, Heinrich Hermann (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMus)--University of Pretoria, 2012.