Die konstruering van die Christen-Afrikaanse vroue-ideaal : ŉ analise van twee Afrikaanse, Christelike vrouetydskrifte in Suid-Afrika (Afrikaans) - Lauwrens, Jennifer (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2012.