‘n Ondersoek na die fasilitering van verskillende leerstyle en meervoudige intelligensies tydens koöperatiewe leer en groepaktiwiteite in hoër onderwys (Afrikaans) - Du Toit, Pieter Hertzog (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Curriculum Studies))--University of Pretoria, 2006.