Ouerbegeleiding vir die kognitiewe ontwikkeling van die milieubenadeelde kleuter (Afrikaans) - Ferreira, G.V. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Nie-formele Onderwys))--University of Pretoria, 2006.