Die immuunmodulerende eienskappe van oksihumaat : 'n in vivo en in vitro ondersoek (Afrikaans) - Medlen, Connie E. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Geneeskundige Immunologie))--University of Pretoria, 2005.