Die impak van faktore wat leerfasilitering en die maksimalisering van menslike potensiaal onderdruk (Afrikaans) - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Curriculum Studies))--University of Pretoria, 2006.