‘n Homiletiese perspektief aan die hand van Romeine om aan mense in ‘n postmoderne konteks hoop te bied - Dreyer, T.F.J. (Theunis Frederik Jacobus), 1946- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MTh (Practical Theology))--University of Pretoria, 2006.