’n Bedryfsmaatskaplikewerk-ondersoek na die aard en benutting van ondersteuningsdienste soos gelewer deur personeelondersteuning- en loopbaansentrum aan Akademiese Inligtingsdiens van die Universiteit van Pretoria (Afrikaans) - Terblanche, Lourie (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD)--University of Pretoria, 2009.