Die waarde van spoorelementaanvulling aan skape op ’n subonderhoudsrantsoen (Afrikaans) - Van Ryssen, J.B.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc (Animal Sciences))--University of Pretoria, 2006.