‘n Ondersoek na die ontwikkeling van praktiese riglyne vir die gebruik van visuele middele in die bereiking van graad 12-leeruitkomste na aanleiding van die Nasionale Kurrikulumverklaring van die Departement van Onderwys (Afrikaans) - Roodt, P.H. (Pieter Hendrik) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DLitt)--University of Pretoria, 2011.