Prediking se pastorale betekenis vir kerklidmate : ŉ kultureel-linguisties, prakties-teologiese benadering (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.