Relevante prediking in ‘n veranderende wêreld van relatiwiteit : ‘n ondersoek na deelname aan die erediens en die houding teenoor kerk en prediking onder gelowiges in die konteks van die Paarl (Afrikaans) - Pieterse, Hendrik J.C. (Hennie) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.