'n Maatskaplikewerkperspektief op swart getroude studente in die akkulturasieproses aan die Universiteit van Pretoria (Afrikaans) - Du Preez, M.S.E. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Social Work))--University of Pretoria, 2006.