Immanuel : geloof in die vernuwende krag van God - 'n poeties-intertekstuele studie (Afrikaans) - Botha, Philippus Jacobus (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Semitic Languages))--University of Pretoria, 2006.