'n Verkenning na die gebruik van visualisering om angs te hanteer ten einde die sosio-emosionele funksionering van 'n kind met outisme te bevorder (Afrikaans) - Prinsloo, Heila M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2007.