Die verband tussen werknemersdiefstal en etiese werksklimaat in 'n versorgingsoord (Afrikaans) - Brand, H.E. (Heinrich Everhardus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MCom (Human Resources Management))--University of Pretoria, 2005.