'n Alternatiewe benadering tot fluitonderrig vir hoerskoolleerlinge : agtergrondstudie en raamwerk vir 'n fluithandboek (Afrikaans) - Hinch, John de Courteille (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Music Science))--University of Pretoria, 2006.