'n Maatskaplikewerkprogram vir die bemagtiging van die gedepriveerde vrou (Afrikaans) - Lombard, A. (Antoinette) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Social Work))--University of Pretoria, 2007.