Die effek van korrektiewe toesig op die eggenote of saamwoonmaat van die manlike toesiggeval (Afrikaans) - Pretorius, Ronelle, 1943- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Criminology))--University of Pretoria, 2006.