Die rol van die openbare bestuurder in die ontwikkeling van 'n organisasiekultuur : 'n normatiewe beskouing (Afrikaans) - Fourie, D.J. (David Johannes) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Public Administration))--University of Pretoria, 2006.