Kultuurtekste oor verstedeliking : ’n vergelyking van Afrikaner- en swart verstedeliking in literêre tekste (Afrikaans) - Ohlhoff, Heinrich (Carl Heinrich Friedrich) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2009.