Die materiële produksie van Afrikaanse fiksie (1990-2005) : ‘n empiriese ondersoek na die produksieprofiel en uitgeweryprofiel binne die uitgeesisteem (Afrikaans) - Galloway, Francis (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2008.