Die gedig as outoëtnografiese konkretisering van 'n spirituele individuasieproses soos vergestalt in geselekteerde gedigte uit 'n blaar hierdie boot (Afrikaans) - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2010.