Joernalistieke privilegie: ‘n Kritiese analise van ‘n joernalis se regsplig om vertroulike bronne van bekend te maak met besondere verwysing na die reg op vryheid van uitdrukking (Afrikaans) - Botha, C.J. (Christo J.) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (Magister Legum (Public Law))--University of Pretoria, 2007.