Toepasbare aspekte uit breinnavorsingsliteratuur op klavieronderrig vir beginners met spesifieke verwysing na die heelbreinmodel van Ned Herrmann (Afrikaans) - Van Niekerk, Caroline (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DMus)--University of Pretoria, 2008.