Die Suid-Afrikaanse komponis Hendrik (“Henk”) Temmingh : ’n biografie en ’n katalogus van sy orrelwerke (Afrikaans) - Van der Mescht, Heinrich Hermann (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMus)--University of Pretoria, 2010.