‘n Maatskaplikewerkondersoek na die opleidingsbehoeftes van die kinderversorger van die kleuter in die kinderhuis (Afrikaans) - Prinsloo, Christina Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (SW) (Play Therapy))--University of Pretoria, 2006.